Hoera, ESENZIA 10 jaar!

Hoera, ESENZIA 10 jaar!

Ik was net uit mijn burnout opgekrabbeld en stond op het punt om een belangrijke keuze te maken. Terug naar mijn oude werkgever, een andere baan zoeken of in het diepe springen en mijn droom verwezenlijken. “Zou je dat nou wel doen?” was een waarschuwing die ik veel kreeg van mensen om me heen. Maar dat stadium van twijfels en beren op de weg was ik gelukkig al voorbij. En geloof me, dat gebeurde niet van de een op de andere dag. Het werkelijk helder krijgen van wat ik wilde en daar naartoe werken was voor mij een proces waar jaren overheen ging. Maar na mijn burnout kon ik er niet meer omheen. Ik wist wat ik wilde en voelde in alle vezels van mijn lijf wat me te doen stond. Dus daar ging ik, met mijn ingevulde documenten naar de Kamer van Koophandel.

Nu, 10 jaar later, kan ik dankbaar en toch wel met enige trots terugkijken op alles wat ik gedaan en bereikt hebt. Zowel in mijn persoonlijke, professionele als zakelijke groei. Dat is zeker niet altijd zonder bloed, zweet en tranen gegaan, maar gelukkig ook met heel veel plezier en passie voor mijn vak. En voor mij het allerbelangrijkste – want dat is waar ik het voor doe – dat ik heel veel cliënten (en organisaties) heb mogen helpen om prachtige stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Dankbaar ben ik dan ook aan een ieder die hier aan bijgedragen heeft. In de eerste plaats al mijn cliënten, deelnemers en opdrachtgevers die hun vertrouwen in mij gesteld hebben. Maar ook alle collega’s, samenwerkingspartners, coaches, supervisors, trainers, en anderen die mij gespiegeld, gesteund, gemotiveerd en heel veel geleerd hebben. Want als ondernemer, en zeker in mijn vakgebied, is het zo belangrijk om heel regelmatig feedback te krijgen en voeding te zoeken.

Ik kijk uit naar een mooie voortzetting waarin ik mijn missie uit kan dragen om nog meer organisaties en professionals te helpen om meer werkgeluk te creëren. Want dat gun ik iedereen!

 

ESENZIA WerkgelukCoaching 10 jaar

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *