Gratis WerkgelukAdviesgesprek

Je eerste stap op weg naar Werkgeluk

Je bent hoger opgeleid (of werkt op dat niveau), zelfsturend en wilt iets maken van je leven, je carrière en/of business. Je wilt een verschil maken, iets bijdragen. Tegelijkertijd wil je gewaardeerd en beloond worden voor wat je doet, fijne werkrelaties hebben en jezelf kunnen ontwikkelen. Een prettige balans tussen werk en privéleven is daarbij een must.

Desondanks ben je vastgelopen: je bent niet gelukkig in hun werk, je hart ligt er niet (meer) in en je hebt het gevoel dat je werk weinig bijdraagt. Of misschien zit je sinds kort zonder werk thuis, kom je niet voldoende uit de verf, ervaar je veel stress of ben je zelfs in een burnout beland. Misschien ben je voor jezelf begonnen maar komt je business niet voldoende van de grond.

 

WerkgelukAdviesgesprek

Wat je situatie ook is, je hebt sterk het gevoel dat er meer in (je) zit en je wilt graag groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

In een persoonlijk telefonisch gesprek van ca. 30 minuten nemen we jouw situatie onder de loep. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn en stellen samen vast wat jij nodig hebt om te groeien en te bloeien, en welke stap jij als eerste kunt zetten. Ook kunnen we kijken naar vergoedingsmogelijkheden (via je werkgever of anders).

Het WerkgelukAdviesgesprek is voor jou als je jezelf en je toekomst serieus neemt, en bereid bent te investeren in jezelf. Het aantal plaatsen hiervoor is beperkt. 

Interesse? 

Klik dan op de button hieronder en vul (uiteraard vertrouwelijk) je gegevens en een aantal vragen in. Ter voorbereiding voor jezelf en uiteraard ook voor mij. 

Als ik, op basis van je inschrijving, denk dat ik je verder kan helpen ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging voor de belafspraak. 

Ik kijk er naar uit je binnenkort te spreken!

Groetjes,
Gertrud