Introductie Succes Blokkades: Het verlangen naar iets groters

Het verlangen naar iets groters

 

Veel vrouwen over de hele wereld voelen vandaag de dag een diep verlangen naar iets. Iets dat meer is dan alleen maar succes, in de traditionele betekenis van het woord.

Je voelt een grotere potentie in jezelf als het gaat om werk, je business, je relaties, je gezondheid en welzijn, je financiën, je creativiteit, je … (vul maar in).

Maar ondanks dat je slim en getalenteerd bent en zoveel te bieden hebt, ervaar je een discrepantie tussen wat je weet dat mogelijk is en wat je op dit moment ervaart in je leven. Dit gat kan zichtbaar of voelbaar zijn als onzekerheid, nooit genoeg geld, depressiviteit, gezondheidsklachten, uitdagingen in je relatie(s), verwarring over je missie in het leven, twijfels over je talenten, gevoel van er niet bij horen en niet kunnen voldoen.

 

Het komt er niet uit

Er is nog zoveel meer mogelijk, maar het komt er niet of onvoldoende uit. En dat is niet jouw schuld. Want ik weet uit eigen ervaring, en van mijn cliënten, dat er meer aan de hand is.

We hebben namelijk blokkades die ons ervan weerhouden om werkelijk in onze power, onze kracht te stappen. Dieperliggende oorzaken die ervoor zorgen dat we het niveau van zelfverwezenlijking waar we zo naar verlangen niet bereiken.

Kracht Littekens - ESENZIA WerkgelukCoaching

 

Het is een verlangen naar iets groters. Iets waar misschien geen woorden voor bestaan. Een ‘hogere’ mogelijkheid voor jou op het gebied van werk en een bijdrage leveren, relaties, welzijn, enzovoorts.

Een verlangen naar onze zielsroeping, bestemming, life purpose. Het gaat niet alleen om succes, het gaat om het vervullen van ons hoogste potentieel. Zoals een appelpitje dat uitgroeit tot een appelboom. Dat is haar lot, er is geen andere weg. En de rups die niet anders kan dan een vlinder worden.

 

 

De 4 Grootste Succes Blokkades voor Vrouwen

De 4 Grootste Succes Blokkades voor Vrouwen die ik de komende tijd met je ga delen zijn oude, foutieve gedachten en overtuigingen die we ons eigen hebben gemaakt. We gaan kijken naar hoe we als vrouwen onze weg proberen te vinden in een van oudsher mannelijke wereld. We gaan het hebben over hoe we onszelf nooit goed genoeg vinden en hoe we keihard werken om maar te kunnen voldoen. Aan bod komt ook de disconnectie die we ervaren, het niet meer in contact staan met de hogere bron, de hogere intelligentie. En ook het ‘alleen doen’ en het gebrek aan support als het gaat over in je grootsheid stappen, terwijl we alsmaar aan het geven zijn. En we gaan dieper in op het gevoel van schaarste dat heel veel angst, stress en onrust oproept.

In plaats daarvan wil je het gat dichten en een leven creëren dat overeenkomt met je mogelijkheden die je al in je hebt. De transformatie van rups naar vlinder. En daarvoor hebben we op een dieper niveau te kijken en minder proberen te overleven en steeds maar te streven naar meer en beter. Stop met die rotsblok de berg opduwen: hard werken, nog beter je best doen, nog meer spullen vergaren, nog meer en nog beter. Dat heb je waarschijnlijk allemaal al geprobeerd. Maar ‘deep down’ weet je dat dat niet de vervulling zal brengen waar je werkelijk naar op zoek bent.

 

Dus let’s rock girls!! En ‘stay tuned for more’!

 

***

Reacties op dit artikel zijn hieronder welkom. NB: om spam te voorkomen wordt je bericht niet meteen zichtbaar.

Ken je mensen voor wie dit ook interessant kan zijn? Delen mag ook! Gebruik daarvoor de social media buttons hieronder.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *