Werkgeluk

Ik ben weer thuis!

Ik ben weer thuis! Veilig en wel … 🙏🏻

Mijn avontuur in Portugal zit er op …

Ik kan het nog bijna niet geloven dat ik zojuist 2500 km heb gereden, door 5 verschillende landen heen,  en rijden in hartje Parijs rijden heb overleefd (in alle eerlijkheid, Amsterdam is erger 🤣)

Ik heb de tijd genomen op de terugreis omdat ik onderweg gestopt ben om vrienden op te zoeken in het noorden van Portugal, in de Dordogne en in Parijs, waardoor het het een heel speciale terugreis werd!

En nu neem ik de tijd om weer te landen, te settelen en te wennen. De was is gedaan, de boodschappen gehaald, spullen uit de opslag gehaald, bijgepraat met familie en een aantal vrienden (de rest komt nog), en inmiddels ook weer naar kantoor geweest.

Ik ben zo blij dat ik de beslissing heb genomen om dit voor mezelf te doen. De sprong te wagen en ervoor te gaan. Het waren 6 geweldige maanden, inclusief de roadtrip op de heenweg met een goeie vriendin die met mij afreisde naar Portugal, mijn zus die in november op bezoek kwam, daarna mijn ouders en mijn broer in februari en tenslotte deze reis terug naar huis.

In het begin voelde het nog alsof ik alle tijd van de wereld had daar, maar de laatste maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Ik heb het behoorlijk druk gehad omdat ik uitgenodigd ben om op 2 internationale healer summits te spreken. Ik had me voorgenomen om minder te werken daar (en dat is ook zeker gelukt! ), maar deze superkansen kon ik echt niet aan me voorbij laten gaan. Ik vond het ook heel fijn om te ervaren dat mijn werk me juist ook heel veel energie geeft, en dat een andere omgeving op dat vlak ook weer heel veel inspiratie bracht.

Zo heb ik mijn opleiding afgerond om Soul Purpose readings & upgrades te mogen geven, en ik kijk er ontzettend naar uit om deze prachtige, spiritueel diepgaande informatie binnenkort met je te delen!

Ook voelde ik dat het tijd was geworden om mijn internationale business te ‘rebranden’ met een nieuwe naam, logo & website, etc., wat nogal wat werk met zich meebracht. Het is nog ‘work in progress’ maar de website is in de lucht en als je het leuk vindt kun je hier een kijkje nemen: Soul Creations.

Werkgelukcoaching.nl is daarna aan de beurt voor een flinke oppoetsbeurt!

Ondanks dat ik daar dus ook gewoon gewerkt heb, heb ik gelukkig ook erg genoten van al het moois dat Portugal te bieden heeft: fijne, superrelaxte mensen, dagelijkse wandelingen op het strand (dat is hier echt verschrikkelijk ) of in de omgeving. Van langere wandelingen over de kliffen in de weekenden, een trip naar Sevilla, hippiemarkten in de bergen, gezellige Soup for the Soul avonden die vrienden van mijn iedere 2 weken organiseerden om mensen te ontmoeten, yogalessen volgen, en tijd om te relaxen met een boek op het terras of wat dan ook.

Ik voel me heel dankbaar voor al deze mooie momenten en deze kans om 6 maanden daar te zijn.

En ik ben ook trots op mezelf dat ik dit gedaan heb, dat ik mezelf hiermee gedwongen heb om uit mijn comfort zone te stappen en mijn dromen te volgen! Onlangs nog vertelde ik vrienden dat het niet goed voelde om mijn cliënten te vertellen hoe belangrijk het is dat ze hun hart volgen en hun dromen leven, terwijl ik de mijne niet opvolg. Ik wil handelen naar mijn woorden en dat betekent ook dat ik mezelf en mijn dromen serieus heb te nemen. Nu had ik plausibele redenen om niet eerder op reis te kunnen gaan, maar toch …

Toen ik jonger was twijfelde ik nooit aan mijn dromen en verlangens. Ik wilde in Spanje studeren, dus dat deed ik. Ik wilde stage lopen in Nieuw-Zeeland, dus dat regelde ik en ik ging. Zes maanden naar Zuid-Afrika, idem.

Nu voelt het vaak alsof die zorgeloosheid en vastberadenheid vervangen is door een hoop beren op de weg. Misschien klinkt dat bekend? Het zal wel bij het ouder worden horen en het hebben van meer verantwoordelijkheden …

Maar onze dromen zijn vaak helemaal niet zo eng als we soms denken. Dit was voor mij de bevestiging en het bewijs dat dit het beste is wat we voor onszelf kunnen doen, in het diepe springen en onze dromen leven. Ik heb zo vaak gedacht toen ik in Portugal zat: Was dit nou allemaal zo ingewikkeld?? Nee dus.

Nieuwe avonturen beleven is goed voor de ziel! 💫
Het haalt ons uit onze comfortzone, waar we vaak enorm ingedut zijn geraakt, en het opent nieuwe deuren voor nog meer geweldige mogelijkheden die op ons liggen te wachten.

Tenminste, zo voelt het voor mij …

En, het is ook weer fijn om terug te zijn. Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten, op welke manier dan ook! ♥️

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *