IT GIET OAN!

IT GIET OAN!

Dromen zijn er om waar te maken (en niet om ze dromen te laten blijven) en dus gaat het nu écht gebeuren:

Ik ga binnenkort voor 6 maanden naar Portugal!!

Jaren geleden had ik al bedacht dat ik heel graag een half jaar naar Zuid-Amerika wilde om daar rond te trekken. Maar, zeker als zelfstandige, betekende dat eerst een flinke spaarpot creëren.

Helaas raakte ik vervolgens in 2018 langdurig geblesseerd tijdens het lopen van de Camino naar Santiago, en dus was rondtrekken geen haalbare kaart.

Daarnaast kreeg ik in 2019 andere gezondheidsklachten, waardoor ik tijdelijk niet of minder kon werken, al helemaal niet kon sparen, en had ik er gewoon de energie niet voor om zo’n avontuur aan te gaan. En toen kwam corona er ook nog eens overheen …

Het wrong best wel een beetje: ik vertel mijn cliënten bijna dagelijks hoe belangrijk het is dat ze hun hart volgen en hun dromen najagen, maar zelf deed ik het niet. Ja, de wens was er zeker en ik had geldige redenen, maar toch …

Ik droom er ook al jaren van om mijn business zodanig in te richten dat ik mijn werk eigenlijk overal ter wereld kan doen. En dat heb ik (samen met de lockdown ;-)) nu mogelijk gemaakt. Mijn internationale business doe ik sowieso helemaal online, en dankzij het thuiswerken is het voor mijn Nederlandse cliënten nu ook veel toegankelijker geworden om trajecten deels of helemaal online te doen.

Dus zo kwam alles mooi bij elkaar en ontstonden er dan eindelijk toch mogelijkheden:

☀️ Zuid-Amerika werd Portugal
☀️ Rondtrekken met de rugzak werd een huisje huren op een paar verschillende plekken
☀️ Een volledige sabbatical werd een halve sabbatical waarbij ik ook blijf werken (al ga ik dat wel minder doen)

Voor mij een supergoeie en haalbare oplossing om toch mijn droom waar te maken, en voor wat betreft Zuid-Amerika; wat in het vat zit … ;-).

 

Sabbatical - werkgeluk

Na 2 best wel pittige jaren nu dus even tijd en ruimte voor een lagere versnelling en minder prikkels. Ik vertrek over 2 weken al, dus nu een hoop dingen regelen, huis leegruimen, etc.

De eerste etappe is naar Parijs, waar ik een goede vriendin oppik. Dan samen op road trip naar Portugal (een soort Thelma & Louise zeg maar – alleen jammer dat ik de cabrio weg heb gedaan 🤣)

En dan ga ik genieten van rust, ruimte, natuur om me heen, lekker wandelen (ik zet bij deze de intentie dat het supergoed gaat met m’n pootje), mooi weer, boeken lezen, leuke mensen ontmoeten, mooie plekken bezoeken, en wat er ook verder maar op mijn pad mag komen! 🙏🏻💕

 

En mocht je je afvragen of je nog steeds bij me terecht kan voor coaching, loopbaan/outplacement, stress- en burnoutbegeleiding, en energy clearing: JA! 
 
Zoals gezegd gaat de business gewoon door, en vanaf begin april ben je ook weer van harte welkom bij mij op kantoor. 

 

***

Reageren? Je eigen dromen en daden delen? Dat kan hieronder!

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *