Loopbaancoaching

Werken vanuit passie, talenten en zingeving

Voel je je ongelukkig in je werk en zit je er duidelijk niet meer op je plek? Zit je voor je gevoel vast en weet je niet hoe je nu verder moet? 

Dan wil je vast niets liever dan je inkomen verdienen met werk waar je plezier, voldoening en energie uit haalt. Een baan of eigen onderneming waar je je passie in kwijt kan, een mooie bijdrage kan leveren en die aansluit bij  jouw unieke missie.

 Herken je het volgende?

  • Je hebt op dit moment geen werk en je wilt dolgraag werk hebben waar je plezier en voldoening uit haalt. 
  • Je voelt je ongelukkig in je werk en zit er duidelijk niet meer op je plek.
  • Je voelt je gestrest, de werkdruk is hoog, en na een dag werken kom je uitgeblust thuis. Je bent erg HARD aan het werk maar de passie ontbreekt
  • Diep van binnen weet je dat je veel te bieden hebt en dat je méér kan. Alleen lijkt het er steeds niet uit te komen omdat je niet helder hebt waar en hoe je talenten het beste tot z’n recht komen.
  • Je zit vast en weet niet hoe je nu verder moet. Je wilt zo graag je inkomen verdienen met werk waar je plezier, voldoening en energie uit haalt. 
  • Je hebt zoveel keuzes en ziet zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En vervolgens voel je je lamgeslagen omdat je niet weet waar je moet beginnen.
  • Je zelfvertrouwen heeft door alle twijfels een flinke deuk opgelopen. Je vindt het lastig om uit deze negatieve spiraal te komen en daardoor blijf je zitten waar je zit.

Misschien is het dan tijd geworden om HARD werken om te buigen naar HART-werken!

 

Loopbaan WerkgelukCoaching

Ik help je graag jouw Werkgeluk (terug) te vinden. Werk vinden of creëren dat bijdraagt aan jouw life purpose. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor iedereen is weggelegd, ieder op zijn eigen manier. Van HARD werken naar HART-werken.

Vaak lopen professionals vast omdat ze teveel gericht zijn op wat de buitenwereld te bieden heeft. Ze vragen zich af wat er beschikbaar is (aan vacatures) en waar ze een kans zouden maken. En gaan ze uit van wat er op hun CV staat. Dat noem ik ook wel zoeken vanuit een extern kompas: denken in schaarste en je afhankelijk voelen van het aanbod: wie zou mij willen hebben? Dat is meestal niet een hele fijne uitgangspositie.

Waar ik je naartoe wil bewegen is het koersen op je interne kompas, je innerlijke GPS. Alle mitsen en maren even opzij zetten zodat je werkelijk contact gaat maken met je hart en je verlangens. Waar wordt je écht blij van? Wat heb jij te bieden? Om dat als vertrekpunt te nemen en zelf de regie pakken over je werk, loopbaan en leven.

Mijn motto is dan ook: “Steek je kop boven het maaiveld uit en SHINE!’

Al voor het afronden had ik een baan gevonden!

“Na 10 jaar had ik ervoor gekozen om mijn baan op te zeggen. Ik was op zoek naar een nieuwe werk/privé-balans en wist niet goed wat ik belangrijk vond in mijn werk en wat ik wilde bereiken. Gertrud heeft me daarbij op een prettige manier een spiegel voorgehouden zonder daarbij een mening te geven. Het heeft mij doen realiseren dat ik eerst tot mezelf moest komen, terug naar mijn eigen gevoel.

Ik weet nu wat mijn talenten zijn en heb duidelijkheid over wat ik zowel privé als in mijn werk belangrijk vind. Ik ben een leukere moeder als ik een baan heb waarin ik tot mijn recht kom en daar wil ik een juiste balans in vinden. En al voor het afronden van het traject had ik een baan gevonden bij een bedrijf dat hier goed bij aansluit.

Marion (30)
HR + Werving & Selectie Adviseur

Hoe zou het zijn als jij ook ...

Loopbaancoaching - met je hart werken
Gertrud hielp mij mijn droom werkelijkheid te maken

“Ik raakte overspannen en zat duidelijk niet meer op mijn plek bij mijn werkgever. Ik had bijna iedere persoonlijkheids- en beroepskeuzetest gedaan die te vinden zijn. Ik solliciteerde, maar dat was meer om weg te zijn bij mijn huidige werkgever dan dat ik echt enthousiast was. Daardoor liepen de gesprekken steeds uit op een ‘nee’.

Gertrud hielp mij d.m.v. het Carrière Doorbraak Loopbaanprogramma mijn droom werkelijkheid te maken. Ik voelde me veel energieker en had eindelijk een toekomstplan welke ik ook daadwerkelijk uit kon voeren. En ik ben bij mijn eerste keus werkgever aangenomen! Daarnaast ben ik een dag minder gaan werken voor bijna hetzelfde salaris. Zo heb ik ook nog meer tijd voor andere leuke dingen!”

Mayella
Secretaris Interne Bezwaren

Het Carriere Doorbraak Loopbaaanprogramma

De afgelopen jaren heb ik vele professionals begeleid bij het vinden van hun Werkgeluk. Door de jaren heen heb ik heel veel inzichten, theorieën, gereedschap en opdrachten bij elkaar gebracht in een werkwijze en stappenplan dat niet alleen heel leuk en superinspirerend is, maar ook veel mooie resultaten op heeft geleverd.

Waarom anderen kozen voor Carriere Doorbraak Loopbaancoaching

Vitaliteit, Empowerment, Zingeving
Tot mijn verbazing kwam alles op mijn lijstje overeen!

Toen ik het traject bij jou begon zat ik al drie maanden zonder werk, was volledig de weg kwijt en wist niet meer welk werk bij mij zou passen. Ik was het vertrouwen in mezelf kwijt en ik dacht niet dat ik nog een baan zou vinden waar ik met plezier heen zou gaan.     

Wat in eerst instantie lastig was, was toegeven dat ik hulp nodig had en er niet zelf zou uitkomen. Ik kwam bij jouw site uit en alles voelde goed.

Ik heb nu een baan bij een werkgever die volledig bij mij past, waar ik plezier heb en waar ik wordt gewaardeerd. Maar ook een plek waar ik juist zelfverzekerder wordt. Wat ik het allermooist vond was toen ik werd benaderd door mijn huidige werkgever ik een lijstje met waarden en drijfveren klaar had liggen en tot mijn verbazing kwam alles overeen!

Mede dank zij jou ga ik weer met plezier naar mijn werk en heb ik veel (nieuwe) zelfinzichten gekregen.

Marijn (34)
Account Manager W&S
Ik luister meer naar mijn innerlijke kompas

Ik was onrustig, ontevreden met en onwetend, dat zijn de woorden die mij opkomen. Ik wist wel dat ik in een situatie zat waarin ik niet gelukkig was, maar zat tegelijkertijd vast is een stramien en denkpatroon waardoor ik niet in staat was stappen te maken.  

Het mooiste concrete resultaat is natuurlijk mijn nieuwe baan, maar ook mijn nieuwe blik op de arbeidsmarkt en mijn eigen competenties. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is het veranderen van mijn denkpatroon en leren meer naar mijn innerlijke kompas te luisteren.

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je fijne begeleiding. Juist ook op de momenten dat ik veel weerstand heb gevoeld, heb je me steeds laten inzien dat dat ook belangrijk is. De weerstand mag er zijn, ook dat zegt iets. 

Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik mij heel veilig en gewaardeerd heb gevoeld in onze gesprekken; ik was een beetje vergeten hoe dat voelt. Ik heb me gerealiseerd dat ik een omgeving nodig heb waar mensen op een respectvolle manier met elkaar omgaan waardoor een veilige en voor mij prettige werkomgeving ontstaat.”

Marieke
Docente

Meer weten over Loopbaancoaching?

Bel of mail me voor vrijblijvende informatie; ik bespreek graag de mogelijkheden met je!