Kennismaking

Wil je meer weten over mijn programma’s, werkwijze en hoe ik jou kan helpen om meer Werkgeluk te vinden? Dan raad ik je aan om een gratis en vrijblijvend WerkgelukAdviesgesprek aan te vragen. Dan plannen we een belafspraak in op een tijdstip waarop we allebei rustig de tijd hebben om jouw situatie, wensen en doelen te bespreken. Aan de hand daarvan bepaal je zelf of mijn aanpak je aanspreekt, of mijn aanbod bij je past, en overleggen we welke route we volgen, bijv. om goedkeuring te krijgen van je werkgever.

Tarieven

Het standaard tarief van ESENZIA is het zakelijke tarief. Vanuit mijn wens om coaching ook bereikbaar te maken voor particulieren heb ik meestal een aantal plekken beschikbaar en hanteer ik een speciaal tarief voor voor deze doelgroep. Dit tarief is alleen van toepassing als je de coaching helemaal vanuit je eigen privémiddelen financiert. Voor organisaties, ondernemers en zelfstandige professionals (freelancers/ZZP-ers) geldt altijd het zakelijke tarief. 

Je vindt geen tarieven voor mijn diensten op de website, behalve voor sommige programma’s. De reden daarvoor is dat ik altijd maatwerk biedt en er vele mogelijkheden zijn, afhankelijk van je vraag. Daarom ga ik graag eerst met je in gesprek om samen te bepalen wat je nodig hebt. Op basis daarvan zal ik je een aanbod doen / een offerte maken.

Vergoedingen

Organisaties

In principe ga ik ervan uit dat een traject of programma bekostigd wordt door je werkgever. Vaak zijn werkgevers bereid om trajecten te vergoeden indien het betrekking heeft op je werk en je functioneren, dus het kan lonen om hier naar te informeren. Steeds vaker worden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling opgenomen in CAO’s en/of zijn er persoonlijke ontwikkelingsbudgetten beschikbaar. Immers, je werkgever is ook gebaat bij een bevlogen, goed functionerende en gezonde manager of werknemer!

Via de arbodienst van je organisatie

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Indien je re-integreert tijdens of na een burnout, wordt je werkgever (en ook jij) volgens de Wet Verbetering Poortwachter zelfs geacht om de nodige inspanningen te leveren om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. Het is de moeite waard om dit te onderzoeken en bespreekbaar te maken.

Voor trajecten via de werkgever maak ik graag een trajectplan/offerte die speciaal afgestemd is op jouw situatie en behoefte.

Ondernemers en Zelfstandige Professionals (freelancers/ZZPers)

Als je ingeschreven staat bij de KvK dan kun je je investering voor het programma of traject opvoeren in je bedrijfsadministratie en is daarmee fiscaal aftrekbaar.

A+O Fonds Rijk voor medewerkers van de rijksoverheid

Als je rijksmedewerker bent en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest kun je in aanmerking komen voor Loopbaanbegeleiding via het A+O Fonds. Je mag niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies en deze loopt af op 3 december 2024.

Vanaf 1 januari 2021 is het alleen nog mogelijk subsidie te krijgen voor een loopbaandeskundige die is gecertificeerd voor het nieuwe keurmerk Register Loopbaan, waar ik aan voldoe. Neem even contact met me op als je meer informatie wilt. 

Individuen/Particulieren

Mocht het niet mogelijk zijn om een programma of traject via je werkgever vergoed te krijgen dan kun je ook (beperkt) als individu bij me terecht.  

Ook kun je je Transitievergoeding of Outplacementbudget inzetten om mijn programma’s te volgen. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Annuleren van afspraken

Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend, omdat ik tijd voor jou reserveer in mijn agenda. Als je een afspraak niet kunt nakomen, dan stel ik het op prijs dat je dit zo snel mogelijk aan me doorgeeft, zodat we een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Afspraken kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Daarna breng ik kosten in rekening vanwege de tijd die voor jou gereserveerd is. 

Accreditaties / Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij en houd mij aan de gedragsregels van de volgende beroepsverenigingen:

  • NOLOC – Register Loopbaanprofessional
  • VIV – Vereniging Integrale Vitaliteitkunde
  • Partner van CSR Stress en Veerkracht Expertise Centrum (Stress & Burnout Coach)
Noloc Register Loopbaancoach logo

Overige informatie


Coachsessies op lokatie of op afstand via Zoom/telefoon

Als je kiest voor een programma met individuele coaching, dan vinden de coachsessies plaats op een van mijn gesprekslocaties (vooralsnog: Sneek, Leeuwarden, Haarlem, Heerhugowaard en regio Amsterdam). Ook kunnen de sessies (geheel of deels) via Zoom of telefoon plaatsvinden. Dat kan handig zijn als je wat verder weg woont (of zelfs in het buitenland), of gewoon wat minder tijd hebt. En je krijgt uiteraard dezelfde kwaliteit van mij! Informeer hier naar de mogelijkheden.

Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
De Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring zijn van toepassing op alle diensten van ESENZIA.

Klachtenreglement
Het klachtenreglement volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) vind je hier. Het stappenplan vind je hier.

Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op: