Stressreductie & Empowerment

Stap in je kracht en pak de regie over je werk- en levensgeluk

Ben jij Hoogsensitief en/of een Perfectionist en herken je het volgende?

 • Je zit op zich prima in je huidige functie en/of organisatie, maar je hebt het gevoel dat je méér kan
 • Je bent een perfectionist, voelt je onzeker, en vraagt je af of je het wel goed doet en of je het wel écht aankan
 • Je ervaart werkdruk, vindt het lastig om je grenzen te bewaken en bent daardoor regelmatig gestrest
 • Je hebt daardoor het gevoel dat je niet helemaal uit de verf komt, terwijl je keihard werkt
 • Je hebt moeite met het omgaan en loslaten van lastige situaties, waardoor deze je veel energie kosten
 • Je bent hoogsensitief (HSP) en dit zit je meer in de weg dan je er profijt van hebt
 • Je hebt zoveel bordjes in de lucht te houden dat je alsmaar moe bent, én het gevoel hebt dat je steeds tekortschiet
 • Je hebt nauwelijks tijd voor jezelf (ontspannen, leuke dingen doen, jezelf ontwikkelen) en dit begint je op te breken
 • Je begint steeds meer stressklachten te krijgen en weet niet hoe je nu verder moet 
Stressreductie - Empowerment - Werkgelukcoaching

Al deze zaken hebben vaak negatieve invloed op je werk, het thuisfront, je relaties, je eigenwaarde en misschien nog wel het allerbelangrijkste:

Jouw innerlijke rust!

Stressreductie Innerlijke rust
Ik ben echt superblij met waar ik nu sta!

“Voor het traject had ik regelmatig last van onzekerheid en de daarmee gepaarde onrust. Dat uitte zich vooral in mijn werk. Ik had last van mijn perfectionisme en proberen alles onder controle te houden. Daardoor kon ik het werk niet van me afzetten. Ook vond ik het lastig om ‘nee’ te zeggen en was ik altijd bang voor de mening van anderen in het innemen van een standpunt. En dat is juist wat van mij verwacht wordt.

Door de coaching heb ik een flinke ontwikkeling doorgemaakt en merk dat ik mij zelfverzekerder, standvastiger en rustiger voel. Dit straal ik ook uit; collega’s, familie en vrienden geven aan dat zij dit zien. Ook merk ik dat ik sneller een standpunt durf in te nemen. En ik ben steeds beter in staat om me te focussen op de belangrijkste zaken en me minder druk te maken over de rest. Het is heel fijn dat ik nu meer rust ervaar en me beter kan ontspannen, tijdens én na het werk. 

Ik ben echt superblij met waar ik nu sta en ik raad je zeker aan bij anderen!”

Chantal
Senior Beleidsmedewerker

Hoe zou het zijn als je ...

Het allermooiste cadeau en 'a life changing experience'!

“Voor mij is het Empower Yourself coachprogramma het allermooiste cadeau dat ik heb gekregen, zowel voor mijn werk als privé. 

A life changing experience!

Ik was snel doorgegroeid in een competitieve internationale organisatie en liep tegen mijn eigen onzekerheden aan. Dat gaf veel stress en ik kwam in een negatieve spiraal terecht. 

Door dit programma heb ik nu een stevig fundament, een handleiding voor hoe ik terug kan gaan naar mezelf. Ik ben gewoon tevreden nu, het is goed zoals het is. 

Ik geef mijn gevoel van zelfvertrouwen, stevigheid, geluk en blijheid na dit traject meer dan een 8,5. En het mooiste compliment dat mijn collega’s en vrienden me nu geven: Jij bent altijd zo zelfverzekerd! En dat is echt niet altijd zo geweest ….”

Deborah van den Ham
HR Business Partner
perfectionisme hoogsensitief - werkgelukcoaching

Ik ga je helpen ontdekken hoe je meer vanuit je innerlijke kompas kunt leven. Je eigen GPS. Leren hoe je jezelf serieus neemt, hoe je vanuit teveel denken en beredeneren weer terug keert naar je lijf en gevoel. Hoe je trouw gaat zijn aan jezelf en goed voor jezelf kunt zorgen op alle fronten. Weten waar jij voor staat, wat je belangrijk vindt, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Regie nemen over je eigen leven, werk en loopbaan in plaats van aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Vanuit je eigen essentie jouw leven en werk zinvol maken. From the inside out.

Waar we naartoe werken

Meer rust en controle en kan weer genieten

Het belangrijkste resultaat van dit programma is dat ik mijzelf nu veel meer accepteer zoals ik ben. Ik kom op voor mezelf en geef aan wat ik wil. Ook het accepteren van mijn hooggevoeligheid is hierbij erg belangrijk. Door deze acceptatie kom ik steeds meer in contact met mijn gevoel en dat geeft rust en zelfvertrouwen. Het resultaat is dat ik nu merk dat ik andere verhoudingen begin te krijgen met de mensen om mij heen. Hierdoor ervaar ik onder meer minder druk en voel mij vrijer op het werk. Wat mij aansprak is de persoonlijke benadering; je bent een warm en deskundig persoon bij wie ik me snel op mijn gemak heb gevoeld.”

Marc
Auditor

Hoe ziet het traject eruit?

De afgelopen jaren heb ik al vele professionals en zelfstandigen begeleid bij het hervinden van hun werk- en levensgeluk.

Dit coachtraject bestaat uit gemiddeld 5 tot 8 gesprekken, afhankelijk van je situatie en vraag. 

De gesprekken kunnen live op kantoor in of (geheel of deels) via Zoom plaatsvinden. Misschien woon je ver weg woont of wil je gewoon reistijd besparen. Of wellicht ben jij iemand die liever ‘face to face’ begeleid wordt. De keuze is aan jou!

Tijdens deze sessies heb ik alle rust en aandacht voor jouw persoonlijke vraagstuk zodat je dichterbij plezier, vervulling en succes in je werk en leven komt. We diepen eventuele gemaakte opdrachten uit, houd ik je een spiegel voor, stel ik je kritische vragen en zorg ik ervoor dat je focus krijgt.

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden!

Ik sta sterker in mijn schoenen en presenteer mezelf krachtiger

“De aanleiding om met dit ‘Empower Yourself’ coachtraject te starten was een gesprek met mijn leidinggevende en feedback vanuit mijn team. Ik had moeite met prioriteiten stellen en kwam tijd tekort doordat ik alles perfect wil doen.

Daarnaast wilde ik krachtiger overkomen in gesprekken en presentaties. Ik werkte regelmatig ‘s avonds om alles in goede banen te leiden. Maar dit loste de kern van het probleem niet op. Ook moest ik leren ‘nee’ te zeggen, want dat lukte me niet.

Dankzij de coaching realiseerde ik me dat de werkdruk niet gaat veranderen; dat heb ik te accepteren. Ik heb geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, waardoor ik nu sterker in mijn schoenen sta. Ik ben stelliger geworden en reageer steviger en duidelijker op vragen van collega’s. Ook presenteer ik mezelf krachtiger, wat laatst nog bevestigd werd door een collega!

Ik heb echt het gevoel dat ik belangrijke stappen heb gemaakt. Daardoor voel ik meer rust in mijn hoofd en lijf en ben ik er meer voor mijn gezin.”

F. (39)
Marketing Manager
Stressreductie Empowerment - WerkgelukCoaching

Empower Yourself coaching is ook voor jou als je:

 • Meer voldoening, energie en plezier uit je werk wilt halen
 • Meer zelfvertrouwen wilt hebben om je functie uit te oefenen
 • Fijnere (werk)relaties wilt hebben
 • Steviger in je schoenen wilt staan zodat je door kan groeien in je huidige functie en/of organisatie
 • Je zin hebt om met jezelf en je werksituatie aan de slag te gaan
 • Je uitgedaagd wilt worden om hele mooie stappen te zetten
 • Jezelf en je carrière de moeite waard vindt om in te investeren

Meer weten over Stressreductie & Empowerment Coaching?

Bel of mail me voor vrijblijvende informatie; ik bespreek graag de mogelijkheden met je!